THC chocolade 100MG THC (€12,50)

THC chocolade 100MG THC (€12,50)

12.50

Uitverkocht

Beschrijving

THC chocolade 100MG THC

Overheerlijke chocolade met nootjes met 100mg THC.
Gegarandeerd een goeie high met deze lekkernij.
Gemaakt van lab geteste wiet.
Vrij van Chemicaliën

Koop vandaag nog THC chocolade

Vandaag THC chocolade 100MG THC besteld Is morgen in huis

Overheerlijke Chocolade met THC
Chocolade reep met hoog THC gehalte
Gegarandeerd een goeie high met deze lekkernij.
100% vrij van chemicaliën

Gemaakt vaan laboratorium geteste wiet.
PROBEER VANDAAG NOG EEN THC CHOCOLADEREEP!

Alle informatie voor het eten van edibles.

De space chocolade (chocolade met thc) is 1 van de populairste manier van THC producten eten. Dit heet dan ook een THC edibles. Dat een  chocoladereep onschuldig lijkt, is het mogelijk dat het consumeren van wiet een ontzettend gave  en psychedelische roes kan geven. Zin om lekker keihard stoned/high te worden? Dit is wat je kan verwachten wanneer je een overheerlijke THC chocolade gaat eten

Kan je wiet beter roken of eten?

De manier waarop het lichaam de stof THC  opneemt, bepaalt de manier waarop THC  wordt verwerkt. Wanneer je blowt, neemt het lijf de THC via de longen op. Zo komt binnen in de bloedstroom.

Met eetbare wiet producten van www.thc-specialist.nl gaatdit anders. Het duurt langer om de overheerlijke space chocolade te verteren in de maag. De THC wordt in de buik opgenomen. Daarna gaat het via de darmen en belandt de THC in uw lever. Wanneer de THC door de lever is afgebroken, geraakt het in de bloedsomloop. Hierdoor duurt het soms twee uur voor het gevoel van de THC chocolade te merken is.

U kunt tot wel 10 uur lekker high zijn van een THC chocolade.

Als u wiet rookt duurt het gevoel van stoned zijn meestal max 3 uurtjes. Bij eetbare THC producten zoals de THC chocolade gaat dit veel langer mee, doordat eetbare THC producten zich hechten aan de viscerale vetten in uw lijf. Een stoned gevoel van acht tot tien uur is niet ongebruikelijk. In zeldzame gevallen duurt het wel is 15 uur. Wanneer u lastig in slaap valt zal deze THC chocolade zeker helpen bij het inslaap vallen.

Nog nooit een THC chocolade gegeten? Rustig en geleidelijk opbouwen is belangrijk. nuttig nooit meer dan tien mm THC, en neem ongeveer twee uur de tijd. De volgende dag kan je sterkere doseringen aan

Waar moet u aan denken bij het eten van THC chocolade?

Bij THC chocolade is het heel belangrijk om te weten hoe sterk het THC gehalte in de edible. De THC chocolade van www.thc-specialist.nl zijn lab getest en dus altijd zuiver. Gebruik THC koeken en andere eetbare THC producten altijd in een veilige en vertrouwde omgeving.
Hierdoor bent u verzeker van een leuke ervaring met het eten van edibles.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “THC chocolade 100MG THC (€12,50)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vandaag besteld is vandaag verstuurd!

wietbestellen.com

Zodra je een bestelling plaatst, gaat ons team direct aan de slag om ervoor te zorgen dat jouw pakket met de grootste zorg wordt voorbereid en zo snel mogelijk wordt verzonden. Ongeacht de grootte of specificatie van jouw bestelling, als je vóór 16:00 uur bestelt, gaat je pakket nog dezelfde dag de deur uit!

andere producten

32.0080.00
6.5087.50
Oorspronkelijke prijs was: €15.00.Huidige prijs is: €9.50.
6.5080.00